Joachim de Bruin

Joachim de Bruin
Email: joachim.debruin@lokaalbelang.nl
Telefoon: 0655174465


Mijn naam is Joachim de Bruin. Ik ben geboren in 1946 en woon in Huissen.

Als zelfstandig ondernemer ben ik bedrijfsadviseur en ondernemerscoach. Daarnaast help ik starters die vanuit een uitkering hun eigen bedrijf willen opzetten.

Ik woon sinds 1982 met veel plezier in Huissen en sta met beide benen in onze samenleving. In de voormalige Gemeente Huissen was ik ruim acht jaar raadslid. Was actief als bestuurslid van Horus, voorzitter van de Betuwse Biljartbond en redactielid van het voormalige politieke programma 'Publieke Tribune' van HTV (nu Lingewaard Lokaal). Mede initiatiefnemer van actiegroep 'Automarkt Nee' en sponsor van 'Trolley Nee'. Omdat ik vóór een leefbaar Lingewaard ben.

Werkgelegenheid moet in de komende jaren één van de belangrijkste speerpunten van onze gemeente zijn. Dat kan door uitbreiding van bestaande bedrijven, maar ook door het ondersteunen van starters die vanuit een uitkering als ondernemer in hun eigen inkomen willen voorzien. Door de besparing op de uitkeringskosten kan dan geld vrij gemaakt worden voor bijvoorbeeld jeugd-, thuis- en ouderenzorg.



Terug naar overzicht

Kandidaten

Verkiezingsprogramma

Partij

© Leijser.nu