Ledenvergadering stelt kandidatenlijst vast

Ledenvergadering stelt kandidatenlijst vast

Tijdens de ledenvergadering van 7 januari j.l. hebben de leden de kandidatenlijst voor de komende verkiezingen vastgesteld. Deze vinden plaats op woensdag 19 maart.

Nadat al eerder de huidige fractievoorzitter Johan Sluiter als lijsttrekker was gekozen is nu de volledige lijst vastgesteld.
Hoewel men in veel gemeenten moeite heeft om voldoende kandidaten te vinden voor een plaats op de verkiezingslijst, is dat bij Lokaal Belang Lingewaard niet het geval. Dertig leden hebben aangegeven op de lijst te willen staan en op de eerste 12 plaatsen staan mensen die als raadslid of commissielid actief betrokken willen zijn bij de politiek in Lingewaard. 

Het bestuur van Lokaal Belang Lingewaard is dan ook trots om deze lijst te kunnen presenteren. Naast René Derksen en Margareth Bouwmeister, die op dit moment zitting hebben in de raad, hebben wij een aantal nieuwe mensen bereid gevonden deze taak op zich te nemen. Onze lijst is een uitgebalanceerd geheel van ervaring, deskundigheid, nieuw elan en leeftijd.

Tijdens de ledenvergadering heeft Lokaal Belang Lingewaard ook haar programma vastgesteld, met daarin speerpunten per kern.Tijdens de komende verkiezingstijd zullen deze kandidaten zich overal laten zien en kunt u kennisnemen van het enthousiasme en elan van onze kandidaten.

Onze werkwijze blijft:  Lokaal Belang Lingewaard Actief, Betrokken en Correct


Lees hier de volledige kandidatenlijst 2014>>
Terug naar overzicht

© Leijser.nu