Ludieke start campagne 2014

Ludieke start campagne 2014

Met een ludieke 'verbouwing' heeft Lokaal belang Lingewaard de aftrap gegeven aan de campagne voor de gemeenteraadsverkiezinging van 19 maart 2014.

Lijsttrekker Johan Sluiter is met de kandidaat-raadsleden en leden van Lokaal Belang Lingewaard met zaag, hamer, boor en duimstok op zaterdag 15 februari, onder toeziend oog van verschillende Huissenaren, gestart met de 'verbouw' van het Stadhues te Huissen.

Deze ludieke en symbolische 'verbouwing' luidde de start van de LBL-campagne in met een duidelijke knipoog naar de ontwikkelingen rondom de drie multifunctionele centra in Gendt, Huissen en Bemmel. Hiermee geeft Lokaal Belang Lingewaard een duidelijke signaal om het tempo in de ontwikkeling van deze MFC's erin te houden en samen met inwoners en toekomstige gebruikers hier invulling aan te geven.

 
Aansluitend is het campagneteam met de de kandidaat-raadsleden het centrum van Huissen ingetrokken om met inwoners en bezoekers van Huissen in gesprek te gaan. Ook zijn er verschillende gesprekken geweest met de winkeliers in het centrum. 


Start campagne Stadhues


Lijst 2. Lokaal Belang
 Lingewaard: Actief, betrokken en Correct. Lijst 2 Terug naar overzicht

© Leijser.nu