Speciale verkiezingsactiviteiten Omroep Gelderland

Als u niet bij het Lingewaardse lijstrekkersdebat (maandag 17 maart, aanvang 19:30, De Valom in Huissen) aanwezig kunt zijn, kunt u afstemmen op Lingewaard Lokaal dat het debat rechtstreeks uitzendt en daarna op TV Gelderland met een speciale live-uitzending tussen 21:00 en 22:00!

Belangrijke thema's in Gelderse gemeenten worden besproken. Hoogleraar politicologie Monique Leyenaar van de Radboud Universiteit, politiek verslaggever Rob Berends van De Gelderlander en provincieverslaggever Hermina de Vries van Omroep Gelderland geven deskundig commentaar. Het programma, dat tussen 23:00 uur en middernacht wordt herhaald, wordt gepresenteerd door Erik van der Pol en Annemieke Schakelaar.

Het zal u niet verbazen dat alle uitslagen uit de 53 deelnemende Gelderse gemeenten op 19 maart in de loop van de avond en nacht op www.gldstemt.nl verschijnen. Uiteraard zullen ook de sites van De Gelderlander en Omroep Gelderland volop aandacht besteden aan de uitslagen en de gevolgen daarvan.

Op Radio Gelderland wordt u donderdag 20 maart van 06:00 tot 10:00 uur volledig bijgepraat over de resultaten van de verkiezingen in het programma van Corine van Dijk. Ook daaraan wordt meegewerkt door Rob Berends en Monique Leyenaar. Speciale aandacht voor meekijk-tv: het belangrijkste nieuws ziet u onder in het beeld meelopen.

O.a. deze uitzendingen en www.gldstemt.nl zijn het resultaat van een samenwerking tussen dagblad De Gelderlander en Omroep Gelderland rondom de gemeenteraadsverkiezingen 2014.   Terug naar overzicht

© Leijser.nu