Stilstaan bij aanslag Parijs

Stilstaan bij aanslag Parijs

 

De aanslag in Parijs van afgelopen vrijdag heeft iedereen diep geraakt. 'In het hart van onze democratie', zoals in de column van Lokaal Belang Lingewaard is te lezen.


Burgemeester Marianne Schuurmans-Wijdeveen heeft het volgende bericht laten uitgaan, wij ondersteunen haar oproep van harte:

De aanslagen afgelopen vrijdag in Parijs hebben ons allemaal intens geraakt. We zijn geschokt, boos en/of zeer verdrietig. Het is goed om met elkaar even stil te staan bij dit immense verdriet, bij deze aanslag op alles wat we koesteren; Onze vrijheid, onze democratie, ons gevoel van veiligheid en autonomie. 

Maandag zal de vlag bij ons gemeentehuis halfstok hangen. 
Ik wil jullie vragen om waar je ook in de gemeente bent ( of erbuiten) om 12:00 uur 1 minuut te gaan staan in stilte en hiermee eer te betonen aan alle slachtoffers en ons medeleven ten tonen aan hun nabestaanden. Dat kan op iedere plek in het gemeentehuis, maar voor allen is er de mogelijkheid om in de hal van het gemeentehuis even bijeen te komen om elkaar te vinden in dit moment van stilte en medeleven.

Marianne Schuurmans-Wijdeven
Burgemeester Lingewaard

 

 Terug naar overzicht

© Leijser.nu