Uitslagenavond gemeenteraadsverkiezingen 19 maart 2014

Uitslagenavond gemeenteraadsverkiezingen 19 maart 2014

Op woensdag 19 maart 2014 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats.

Als de stembureaus om 21.00 uur sluiten, begint het tellen van de stemmen. De eerste tussenuitslagen worden verwacht rond 23.00 uur.

De (tussen)uitslagen worden bekend gemaakt in het gemeentehuis van Lingewaard in Bemmel. Het gemeentehuis is daarvoor op deze avond vanaf 22.00 uur geopend. De meeste politieke partijen wachten de uitslag af in een gezamenlijke bijeenkomst in Sociaal Cultureel Centrum De Kinkel, naast het gemeentehuis; die bijeenkomst begint rond 21.30 uur. Via een scherm kunnen daar de tussenuitslagen worden gevolgd. 

De lokale TV-zender Lingewaard Lokaal zal deze avond live-verslag doen vanuit De Kinkel en het gemeentehuis, zodat u als inwoner de (tussen)uitslagen via TV of internet kunt volgen. Deze uitzending zal duren tot ongeveer 01.00 uur. Mocht de voorlopige einduitslag op dat moment nog niet bekend zijn, dan kunt u deze de volgende morgen bekijken op de gemeentelijke website.

Iedereen is welkom de uitslagenavond in het gemeentehuis of De Kinkel bij te wonen. Voor meer informatie over de gemeenteraadsverkiezingen in Lingewaard verwijzen wij u naar de website van de gemeente Lingewaard.

(persbericht Gemeente Lingewaard)Terug naar overzicht

© Leijser.nu