Lambert Neijenhuis

Lambert Neijenhuis
Email: lambert.neijenhuis@lokaalbelang.nl
Telefoon: 0651941077


Mijn naam is Lambert Neijenhuis. Ik ben geboren in 1953 en woon in Huissen. Opgegroeid op Het Zand in Huissen en daar nog steeds woonachtig.


Tot voor kort technisch directeur van Ambius, een specialist in interieurbeplanting voor o.a. kantoren, winkelcentra en ziekenhuizen. Ik hield mij dagelijks bezig met opleiding, veiligheid, ziekteverzuim en kwaliteit. Ik voetbal in het 45+ team van Jonge Kracht, waarvan ik ook voorziter ben en ben daarnaast bestuurslid van de Katholieke Geloofsgemeenschap in Lingewaard.

Mijn streven is dat alle sportverenigingen die daartoe de mogelijkheid hebben, een bredere maatschappelijke functie krijgen dan nu. Dit door meer samen te werken met de buurt, de wijkverenigingen, de basisscholen, kinderopvang, buitenschoolse opvang, Cios, de gemeente maar ook zeker onderling met elkaar. Zij moeten participeren in de jeugdzorg en de gemeente ondersteunen door kanslozen op de arbeidsmarkt, met respect voor hun mogelijkheden en inzet van hun ervaringen, een waardevolle daginvulling te geven.Terug naar overzicht

© Leijser.nu