Nieuwjaarsbijeenkomst Lokaal Belang Lingewaard

Nieuwjaarsbijeenkomst Lokaal Belang Lingewaard

Op zaterdag 12 januari kwamen de leden van Lokaal Belang Lingewaard met partners bijeen om elkaar een goed 2014 te wensen.

's Ochtends hadden bestuur en de kandidaten voor LBL zich al verzameld voor de 'fotoshoot' in Huissen ten behoeve van de Gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014. Later op de dag troffen zij elkaar weer, samen met veel andere leden, in 't Pleyn te Gendt. Ditmaal voor de nieuwjaarsbijeenkomst.

In een gezellig samenzijn hielden zowel voorzitter van de partij Betty van Waesberghe en fractievoorzitter en lijsttrekker Johan Sluiter de nieuwjaarsspeech. Voorzitter Betty van Waesberghe zoomde, met behulp van één van de mooie verhalen van Toon Tellegen, in op de goede samenwerking binnen de partij en de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen.
Lijsttrekker Johan Sluiter richtte zich meer op de campagne voorbereidingen en vooral de grote opdracht waar de Gemeente  de komende jaren voor staat. Hierin ziet hij, met de deskundigheid en elan van de kandidatenlijst, ook een belangrijke taak voor Lokaal Belang Lingewaard weggelegd.


Nieuwjaarsbijeenkomst 
Nieuwjaarstoespraak Lijsttrekker Johan SluiterTerug naar overzicht

© Leijser.nu